Farem una mirada a l’evolució del món de l’alimentació mitjançant un cicle de converses, en clau de repàs històric, sobre el mercat i el seu impacte en aspectes diversos. Amb el leitmotiv ‘Què menjàvem, què mengem’, una parella de persones de dins i fora de la Boqueria conversarà sobre productes troncals com la carn, la fruita i verdura i l’aviram, i qüestions com l’evolució de la gastronomia dins de l’àmbit del mercat.
Espai Boqueria, de 18.00 a 19.30 h. Entrada gratuïta amb aforament limitat i inscripció prèvia.
Divendres 16 d’octubre. Carme Ruscalleda i Quim Márquez. Cuina de mercat.
Divendres 20 de novembre Pau Arenós i Joan Bayen. Gastronomia en barra.
Espai Boqueria, de 11.00 a 12.30 h. Entrada gratuïta amb aforament limitat i inscripció prèvia.
Divendres 18 de desembre Núria Bàguena i Rosa Millán. Què menjàvem, què mengem: fruita.
Divendres 22 de gener. Toni Massanés i Sebas Ortiz. Què menjàvem, què mengem: carn.